…
…
…
…
27 Kasım 2023, Pazartesi Muğla,Türkiye

EVİNİN SULTANLARINDAN 25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK


Düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması amacıyla çoğunluğu ev hanımları ve çalışan kadınlardan oluşan ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında düzenlenen voleybol turnuvasının finalinde Menteşe ve Yatağan Kadın Voleybol takımları karşı karşıya geldi.

Menteşe Kapalı Spor salonunda çekişmeli dakikalara sahne olan müsabakada kazanan dostluk oldu. 4 takımın mücadele ettiği turnuvada Kadına Yönelik Şiddete Karşı farkındalık vurgusu yapıldı.

Vali Yardımcısı ve Menteşe Kaymakamı Mehmet ERİŞ, İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, İl Müdür Yardımcımız Kuduret GÜLTAŞ, Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ünsal PAŞALI, Menteşe İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz KARAHASANOĞLU, ŞÖNİM Müdürü Nilüfer TOPKIRAN, Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlardaki personeller, Huzurevi Sakinleri ve vatandaşlar katıldı.

Müsabaka sonunda Şampiyon olan takıma madalyalarını Vali Yardımcısı ve Menteşe Kaymakamı Mehmet ERİŞ ve İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI tarafından taktim edildi.