…
…
…
…
…
…
…
19 Mayıs 2023, Cuma Muğla, Türkiye

19Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. yıl dönümünü çoşkuyla kutladık


Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başlayan törenler Atatürk Stadyumu’na kadar bando eşliğinde sporcu ve gençlerden oluşan Bin kişilik bir grup ile Gençlik Yürüyüşü ile devam etti.

 

Kutlama programına Muğla Valisi Orhan TAVLI, Muğla Milletvekilleri,Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman GÜRÜN,Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan DÖNMEZ, Menteşe Kaymakamı Mehmet ERİŞ, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan KAÇAR, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin GÜMÜŞ, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat DİLBERLİOĞLU, İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Atatürk Stadyumunda devam eden törenlerde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın mesajı ve protokol konuşmalarının ardından 

Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri tarafından Gençliğe Hitabe, gençliğin Ata'ya cevabı ve şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi, sporcular tarafından cimnastik trambolin ve basketbol gösterisi ve Milas Mehmet Güçlü Sporu Eğitim Merkezi Milli Güreşçiler tarafından düzenlenen gösterilerin ardından sona erdi.