…
…
…
…
14 Kasım 2022, Pazartesi Muğla,Türkiye

14 Kasım Diyabet Gününde Muğlamızın Şekerlerine Anlamlı Hediye


14 Kasım Diyabet Günü kapsamında İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda Tip-1 Diyabetli çocuklarımız için program düzenlendi.

 

Programa İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, Muğla Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Turhan TOGAN, Muğla İl Sağlık Müdür Yardımcısı Eriş AKÇA, İl Müdür Yardımcımız Kuduret GÜLTAŞ, Dernek Başkanı Neşe ŞAHİN, diyabetli çocuklarımız ve aileleri katıldı.

 

Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr.Gülay Can YILMAZ’ın diyabet hastalığı hakkında yapmış olduğu sunum ile başlayan program sonunda

konuşma yapan İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI :”Bu anlamlı günde diyabet hastası çocuklarımızın yanında olmak bizler için çok önemli ve özel bir duygu,

saha çalışmalarında farkettiğimiz bir eksiği belirlediğimiz andan itibaren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Özden İŞLER ile birlikte Sayın Valimiz Orhan TAVLI’ya konuyu arz ettik Sayın Valimiz Orhan TAVLI hemen projenin başlamasını isteyerek bizlere destek sağladı. Muğlamız ve vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

 

Program sonunda diyabetli çocuklarımıza İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI ve Muğla Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Turhan TOGAN tarafından hediye taktimi yapıldı.