…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
21 Kasım 2019, Perşembe

Mersin 'de 20 Kasim Dunya Cocuk Haklari Gunu Etkinlikleri


Aile Çalışma ve Sosyal hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Hakları Çocuk komitesi Çocuk hakları Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk evi önünde Çocuk Hakları Kutlaması yaptı.

Çocuklar bir birinden güzel şarkılar Türküler söyledi. Büyükşehir belediyesi Halk oyunları ekibi gösterilerinin ardından Büyükşehir belediyesi Bando takımı da gösterilerde bulundu. Şenliğe katılan çocuklara doğal Portakal meyve suyu ikram edildi.

İl Çocuk Hakları Koordinatörü Mustafa SARI“ amaçlarının Farkındalık yaratarak Çocuk Hakları konusunda kamuoyu duyarlılığı sağlamaktır. Bu konuda Çocukların temel hakları olduğunu biz yetişkinlerinde anlaması gerekir. Çocuklara Çocuk bayramının ilan edildiği dünyada tek ülkeyiz. Çocuklarımıza gereken değeri vereceğiz ki gelecek nesillerimiz sağlıklı bireyler olarak ülkesine faydalı insanlar olsun.

Mersinde Çocuk hakları tanıtım faaliyetlerimi çocuğun olduğu her platformda sürecektir. Öncelikle tüm yetişkinlere Çocuk Haklarının tanıtımını ve önemini öğretmemiz gerekiyor. Bunun için bu gün burada çocuk hakları şenliği düzenledik.