…
10 Kasım 2022, Perşembe MERSİN

İstiklâl savaşımızın başkomutanı, Cumhuriyetimizi kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ü vefatının 84. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.


   10 Kasım 1938 günü ebediyete irtihal eden Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.Bugün için görevimiz, milli birlik ve sosyal dayanışma ruhu içinde birbirimize kenetlenerek; birlik, beraberlik ve dayanışmamızı arttırmaya devam etmek, sosyal, kültürel ve ekonomik yönden bölgemizde ve dünyada gelişmiş ülkeler seviyesini aşmak olmalıdır.

   Şüphesiz ki, gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, bayrağı bizden devralacaklarına, vatandaşlığından gurur ve onur duyduğumuz Cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine inancım tamdır. Bağımsızlık savaşımızın önderi, Kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

    Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasını saygı ile yâd ediyor, O’na, Kahraman Silah Arkadaşlarına, Aziz Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden Şanlı Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

           MERSİN AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ

           Veysel TOPKAYA