…
…
…
…
…
…
…
…
…
16 Mayıs 2024, Perşembe Akhisar, Manisa-Türkiye

Sevgi Çocukları Derneği Binasının İl Müdürlüğümüze Devri İçin Protokol İmzalandı


Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Başkanı Tuncay BİLEN ve yönetim kurulu üyeleri Hüsnü ERER, Güven GÖÇER’in katılımıyla Akhisar Sosyal Hizmet Merkezinde imzalanan protokol ile Hizmet binası Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze devredildi.

İmza Protokolünde konuşan İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ, ”Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Başkanı Tuncay BİLEN ve yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçen tüm dostlarımıza canı gönülden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü adına Hizmet binası bağışından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

İmza Protokolünde konuşan Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Başkanı Tuncay BİLEN, ” Sevgi Çocuklarının yıllardır kurduğu İş İnsanı Orhan ALKIN’ın da bağışladığı, binayı yarı haline getirdiği süreçte, biz bu binayı Devlet adına devletimize, devletimiz bize sahip çıktığı için şükranlarımızı sunuyoruz. Başta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa KILIÇ’a ve yönetimimdeki tüm arkadaşlarımıza ve Akhisar halkına çok güzel bir hizmet binasını devrettiğimiz için gönül rahatlığıyla çok mutluyum. Emeği geçene sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

İmza Protokolünde konuşan İş İnsanı Orhan ALKIN, ” Sayın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa KILIÇ, Akhisar’a gelerek bizleri onurlandırdınız. İmza Protokolüne gelen okul başkanımız Tuncay BİLEN ve yönetim kurulu üyelerimiz Hüsnü ERER, Güven GÖÇEN buraya teşviklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel Akhisarımıza güzel okulumuzun tamamlanması için gelen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa KILIÇ’a, İl Müdür yardımcısı Halil İbrahim TAHTALI’ya, 11 sene ben bu anı bekledim, 11 sene sonra bu ateşi yakan İsmail KULE müdürümüze, Müdür Yardımcısı Leyla DAĞKOÇAK KILAVUZ’a  ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Akhisar’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.