…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Mayıs 2024, Çarşamba Salihli, Manisa-Türkiye

Salihli’de Koruyucu Aile Hizmeti Tanıtım Programı Gerçekleştirildi


Salihli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz ve Salihli Müzik ve Gösteri Sanatları Derneği işbirliğinde koruyucu aile hizmetinin tanıtımını yapmak, koruyucu aile hizmetini ilçe genelinde yaygınlaştırarak koruyucu aile sayısını arttırmak hedefi ile konser programı düzenlendi.

Koruyucu ailemiz olan koro şefi ve Kültür Bakanlığı Devlet Sanatçısı Salih KANDAŞ şefliğinde 21.05 2024 salı günü saat 20.30 da Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen konser programında; öncelikle Bakanlığımız koruyucu aile tanıtım filmi gösterimi yapılmış, akabinde Salihli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Alim YAVUZ  koruyucu ailemiz Sibel-Demirhan DESTAN çiftimiz ile koruyucu aile hizmetine başvuru süreçleri, yaşadığı zorluklar, koruyucu aile olmaktan duydukları manevi haz ile bu kapsamda önerilerini anlattıkları mülakat yaparak koruyucu aile hizmet hakkında detaylı bilgi verdi.

Daha sonrasında Salihli SHM Müdürümüz şair ve yazar Alim YAVUZ kendi kalemiyle ele aldığı "Sadece Benim Olsun" isimli şiirini dinleyenleri ile paylaştı.

Programa Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet ÖKÜZCÜOĞLU, Salihli Kaymakamı Sayın Mehmet Kamil SAĞLAM’ın değerli eşi Semra SAĞLAM, Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Selim AKBIYIKOĞLU, İ. Hakkı ASLAN,  İl Müdürlümüz Mustafa KILIÇ ile birlikte daire amirleri ve koruyucu ailelerimiz katılım sağladı.

Programa katılım sağlayan İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ yapmış olduğu konuşmasında; koruyucu aile hizmetinin Bakanlığımızın en önemli ve hassas hizmetleri arasında olduğunu belirterek her çocuğun sağlıklı bir ailesinin olması hedefi ile çocukların karşılıksız olarak sevgisini veren bir aile yanında büyümesinin gelişimleri açısından çok yararlı olduğuna vurgu yapmış olup; programın hazırlanmasında emek veren personele ve katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Gece konser programında solistlerin şarkıları ile devam etmiş olup; İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ tarafından koro şefi ve aynı zamanda koruyucu ailemiz olan Salih KANDAŞ’a çiçek takdimi yaptı.