…
…
…
…
…
…
…
…
16 Temmuz 2023, Pazar Manisa-Türkiye

Koruyucu Aile Gününde Koruyucu Aileler ve Çocuklarımızla Piknikte Buluştuk


Koruyucu Aile Günü Münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ile Yunus Emre Sosyal Hizmet Merkezimiz koordinasyonunda İlimizdeki koruyucu aileler ve ailelerin bakımını üstlendikleri çocuklara Manisa Orman İşletme Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde piknik etkinliği düzenlendi.

Vali Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz “Koruyucu Aile Günü” münasebetiyle düzenlenen piknikte, ilimizdeki koruyucu aileler ve çocukları ile buluştu.

Etkinlikte çocuklar ve aileler için yüz boyama etkinliği, palyaço gösterimi, halat çekme etkinliği ve çuval yarışı gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi. Ayrıca çocuklarımızın yapmış oldukları resimler etkinlik alanında sergilendi.

Çocuklar tarafından verilen mini konser katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Koruyucu aileler ve çocukları ile yakından ilgilenen Vali Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz aileler ve çocukları ile sohbet etti.

Programa, Vali Yaşar KARADENİZ ve Eşi Zehra KARADENİZ'in yanı sıra, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mustafa Feridun GÜLGEÇ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer TOMBUL, Orman İşletme Müdürü Fatih ÖZTÜRK, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün AKSOY, ilimizde bulunan koruyucu aileler ve çocukları katıldı.