…
…
…
…
…
…
06 Mayıs 2021, Perşembe Manisa - Türkiye

Kadın İstihdamına Yönelik İşbirliği Protokolü İmzalandı


İl Müdürlüğümüze bağlı Manisa Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğümüzden hizmet alan kadınların Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) yapılanması dahilinde faaliyet gösteren iş yerlerinde istihdam edilebilmeleri için Manisa Valimiz Sayın Yaşar KARADENİZ öncülüğünde İl Müdürümüz Mustafa Feridun GÜLGEÇ, İşkur İl Müdürü Eşref ASLAN ve Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürü Funda KARABORAN arasında kadın istihdamına yönelik işbirliği protokolü imzalanmıştır.

İmzalanan işbirliği protokol çerçevesinde; Manisa Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünce hizmet verilen ve izlem çalışmaları yapılan kadınların sosyal ve ekonomik sorunlarının çözümlenmesi amacıyla MOSB yapılanmasında yer alan firmalarda istihdam edilmeleri sağlanacaktır.

Protokolün imzalanmasının ardından İl Müdürümüz GÜLGEÇ; “kadınlarımız yaşamın her alanında, sabrı, sevgisi, fedakârlığı ve çalışkanlığı ile toplumun en önemli bireyleridir. Bu duygu ve düşünceden yola çıkarak, kadınların toplumda her yönüyle güçlü olmasına her alanda destek olacağız ve bu alandaki çalışmalarımızı tüm gayretlerimizle sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.