…
28 Ekim 2021, Perşembe Manisa - Türkiye

İl Müdürümüzün Cumhuriyet Bayramı Mesajı


Aziz milletimizin bağımsızlık yolunda vermiş olduğu mücadelede; kadınıyla, çocuğuyla, yaşlısıyla, genciyle inanç ve milli mücadele ruhu ile girişmiş olduğu Kurtuluş Savaşımız olağanüstü kahramanlık destanlarıyla birlikte zaferle sonuçlanmıştır. Bu zafer sonucunda Cumhuriyet bizlere en güzel armağan olarak sunulmuştur.

Milletin iradesini temsil eden Cumhuriyetin ilanı ile Türk Milletinin ve Devletinin varlığı ve istiklali ebedileşmiş, eşitlik ve özgürlük gibi kavramlar toplumsal hayatımızda yer almaya başlamıştır.

Cumhuriyet egemenliğin, gelişmenin, ilerlemenin sembolüdür, kaynağı ise millettir. Herkese yönetime katılma hakkı tanıyan Cumhuriyet, bireylerde vatandaşlık bilincinin de oluşmasına vesile olmuştur.

Cumhuriyetimizin kurucusu; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, acısı yüreğimizde çok taze olan Mehmetçiklerimiz ile ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duyguları ve rahmetle anıyor, halkımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.