…
…
…
…
…
…
19 Aralık 2023, Salı Manisa-Türkiye

İl Müdürümüz Manisa Özel Vakıfbank Ziçev Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfına bağlı Özel Vakıfbank Ziçev Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında engelli bireyler yararına çalışan hem kamu personeli hem de vakıf personellerinin tanışması, kaynaşması, karşılıklı olarak engelli bireylerin faydasına neler yapılabileceği hakkında görüş paylaşması ve engellilik alanında çalışan farklı birimleri buluşturarak alanın daha iyi anlaşılması amaçlanmıştır.

Engelli bireylerin yararına yapılabilecek çalışmalar, projeler, atılımlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ’a ziyarette, İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ’a , İl Müdür Yardımcısı Murat AYDIN, İl Müdür Yardımcısı Birgül BOZKURT, İl Müdür Yardımcısı Selcan ETYEMEZ USLU, Sosyal Çalışmacı Fatma Eda POLİÇE, Psikolog Nigar ÇAĞLAR, Psikolog Fatma Gökçen ÇAKIR, Öğretmen Fehmi KAYA, Tuğçe YAĞCI, Osman YAĞDIRAN, Melike GENEKŞE AYSAL eşlik etti.

Ziyarette engelli bireyler tarafından zeybek etkinliği, yerli malı haftası meyveleri tanıtma, şiir okuması, ritim ve dans etkinliği gerçekleştirilmiştir.