…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
11 Ocak 2021, Pazartesi Kula, Manisa - Türkiye

Engellilerimiz Marifetli Elleriyle Ağaçlara Giysi Ördüler


Kadın ruhsal engellilere yönelik hizmet vermekte olan bağlı kuruluşumuz Kula Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğümüzde kalmakta olan engelli sakinlerimiz, marifetli elleriyle ördükleri örgülerle kuruluş bahçesinde bulunan ağaçları süslediler.

Uzayan pandemi sürecinde kuruluşumuzda kalan engellilerimizin, öğrenerek eğlenceli zaman geçirmelerini ve rehabilite olmalarına katkı sağlamak, ayrıca 14 günlük kapalı vardiya sisteminde çalışan personelimizin de motivasyonunu artırmak amacıyla kuruluş yönetimi tarafından ağaç giydirme etkinliği gerçekleştirildi.    

Yapılan etkinlikte geleneksel Türk motifleri kullanılarak kuruluş bahçesindeki ağaçlar rengârenk motiflerle giydirilip bahçeye görsel estetik ve zenginlik kazandırıldı.

Covid-19 salgını nedeniyle kuruluş dışına çıkamayan engellilerimizin sosyal aktiviteler kapsamında; kaliteli ve eğlenceli zaman geçirmeleri aynı zamanda ağaç ve doğa sevgisinin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikte; engellilerimizin sosyal sorumluluk bilinçlerinin gelişmesi, arkadaşlık, dostluk bağlarının kuvvetlenmesi ve ekip çalışmasının önemini benimsemeleri de hedeflendi.