…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
16 Mayıs 2024, Perşembe Salihli, Manisa-Türkiye

Engelliler Haftası Kapsamında Salihli’de Farkındalık Etkinlikleri Gerçekleştirildi


10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Salihli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz öncülüğünde Salihlide farkındalık yürüyüşü, kahvaltı ve uçurtma etkinlikleri gerçekleştirildi.

Programda müzisyen ve devlet sanatçısı Salih KANDAŞ ve bandosu eşliğinde; Salihli Anadolu Lisesi, Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Özel Hızlı Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve  İlkbahar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile ENAD (Engelli Aileleri Dayanışma Derneği) bünyesindeki engelli ve yakınları katılım sağlamıştır.

Salihli Belediyesine ait Gümüş Cafe isimli restaurantta düzenlenen kahvaltı programına Ahmetli Kaymakamı Salihli Kaymakam vekili Mehmet Akif TEMUR, Salihli Belediye Başkanı Mazlum NURLU, İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ, Salihli İlçe Emniyet Müdürü Burhan DEMİRKIRAN, Salihli İlçe Jandarma Komutan Vekili Ramazan ÇETİN, Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut YENEN ile birlikte engelli aileleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kahvaltı programından sonra İl Müdürümüz Sn. Mustafa KILIÇ’ın katılımı ile engelli çocuklarımız ve aileleri ile birlikte Uçurtma Şenliği düzenlendi. Yapılan uçurtma şenliğinde engelli çocuklarımız gönüllerince eğlendiler.  Programın sonunda uçurtmaları hatıra olarak yanlarına alan engelli  çocuklarımız ve aileleri teşekkür ederek mutluluklarını ifade ettiler.