…
…
…
16 Ocak 2024, Salı Torbalı-İzmir

BAMBİ YATAK A.Ş.’ye Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirildi


Müdürlüğümüzde koruma ve bakım altında kalan çocuklarımıza yönelik sağladıkları katkı nedeniyle İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ, İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan BAMBİ Yatak A.Ş.’ye teşekkür belgesi sunmak üzere nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

BAMBİ Yatak A.Ş.’nin kurucularından Ali ÇETMEN ve Marka Yöneticisi Cem BAŞ tarafından ağırlanan İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ ile firma yetkilileri arasında; kurumlarda devam eden çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuş olup ülkemizin geleceği çocuklarımız için kamu ve özel sektör iş birliğinin önemi üzerine sohbetler gerçekleştirilmiştir.

Ziyarette İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ’a İl Müdür Yardımcısı İsmail KULE, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Şeyma ÇOŞGUN ve AB ve Projeler Ofisi personeli C. Gülşah YILMAZER eşlik etti.

İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ tarafından, Ali ÇETMEN ve Cem BAŞ’a teşekkür belgesi ile Müdürlüğümüzde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımızın el emeği hediyeleri takdim edilerek çocuklarımıza yönelik gerçekleştirilecek olan faaliyetlerde iş birliğimizin devam edeceği yönünde görüşme sağlandı.