…
…
…
…
…
09 Mart 2021, Salı Manisa - Türkiye

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladık


8 Mart Dünya Kadınlar Günü İl Müdürlüğümüz, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğümüz ve Kadın Konukevi Müdürlüğümüz koordinesi ile çeşitli etkinlikle kutlandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğümüz ve Yunusemre Belediyesi iş birliği içerisinde 7 Mart günü Yunuspark (Ortaköy)’ da saat:11.00’ de hizmet alan kadınlara yönelik, Manisa Valisi eşi Hanımefendi Zehra KARADENİZ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Feridun GÜLGEÇ, İl Müdür Yardımcısı Zehra HOŞGELDİ, ŞÖNİM Müdürü ve personelleri, Kadın Konukevi Müdürü ve personelleri katılımlarıyla kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi.

8 Mart günü saat:10.30’ da Manisa Cumhuriyet Meydanında Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve bazı STK’ lar tarafından Çelenk Koyma töreni gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilek SAMANLI tarafından günün anlam ve önemine hitaben konuşma gerçekleştirildi.

8 Mart günü saat:11.30 ‘ da Manisa Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğümüz, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Manisa İl Jandarma Komutanlığının iş birliği içerisinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı stant kurularak, kurulan stantta KADES ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile ilgili bilgi aktarımı ve broşür dağıtımı yapıldı. Stanta Manisa Valisi Yaşar KARADENİZ, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk YILDIRIM, Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer USLUSOY, Manisa Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mustafa Feridun GÜLGEÇ, Manisa Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcımız Zehra HOŞGELDİ katılımlarını gerçekleştirdi.

8 Mart günü saat: 12.00’ de Manisa Valisi Yaşar KARADENİZ, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk YILDIRIM, Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer USLUSOY, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mustafa Feridun GÜLGEÇ ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Eşref ASLAN tarafından Konukevi Müdürlüğünden hizmet almakta olan kadınlar ziyaret edilerek karanfil dağıtıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğümüz ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) iş birliği içerisinde Kadın Konukevi Müdürlüğünden hizmet alan kadınlara yönelik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) çalışanı Nurcan SAYI tarafından sertifikalı İş Kulübü eğitimi verildi. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü çalışanı Nurcan SAYI tarafından verilen iş kulübü eğitiminde sertifika almaya hak kazanan kadınlara 8 Mart günü saat:12.00’ de Manisa Valisi Yaşar KARADENİZ tarafından sertifikaları verildi.

8 Mart günü saat:15.00’ de Tarım Orman Bakanlığı ile işbirliği içerisinde Manisa ili Saruhanlı ilçesi Karayenice mahallesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mustafa Feridun Gülgeç, İl Müdür yardımcısı Zehra HOŞGELDİ, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü ve personelleri, Kadın Konukevi Müdürü ve personellerinin katılımıyla fidan dikimi gerçekleştirildi.