…
…
…
…
…
19 Aralık 2022, Pazartesi MALATYA,BATTALGAZİ

TRAFİKTE GÖRÜNÜR OLMA VE EVLİLİK ÖNCESİ EĞİTİM DÜZENLENDİ


İl Müdürlüğümüze bağlı Battalgazi ve Yeşilyurt Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim Danışmanlık birimlerimiz tarafından Okul Destek Projesi ve Aile Destek Projeleri kapsamında ‘’Trafikte Görünür Olma ve Evlilik Öncesi Eğitim’’ verildi.

 İl Müdürlüğümüz Toplantı salonunda düzenlenen eğitimi İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Kubilay Sancaklı tarafından gerçekleştirildi. Eğitim çocuklara ve ailelere okula geliş ve gidişlerde trafikte daha görünür olması amacıyla parlak renklerde reflektif özellikte yapılan materyallerin kullanımının teşvik edilmesi ve bilinç oluşturulması amacıyla gerçekleştirilmiştir. Eğitimin ardından ODES projesi kapsamında İl Müdür Yardımcımız Cevdet Tatar tarafından 60 çocuğumuza reflektif özellikte olan okul çantası dağıtımı gerçekleştirildi.

Battalgazi Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim Danışmanlık birimimiz tarafından Malatya İl Jandarma Komutanlığı ile birlikte İnönü Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerine evlilik öncesi eğitim verildi. Inönü Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen Eğitimi Battalgazi SHM Personelimiz Sosyal Çalışmacı olarak görev yapan Remziye İyidil tarafından gerçekleştirildi.