…
…
…
…
…
11 Mart 2022, Cuma MALATYA, BATTALGAZİ

ŞEHİTLERİMİZ GURURUMUZ,GAZİLERİMİZ YAŞAYAN KAHRAMANLARIMIZDIR


Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Dernek Başkanı İsmail Ayvalı ile 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Naile Altuntaş, İl Müdürümüz Galip Sökmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyeti dile getiren İl Müdürümüz Galip Sökmen, “Bu cennet vatan uğruna canlarını çekinmeden seve seve feda eden aziz şehitlerimizin bizlere emanetleri olan muhterem aileleri ve ülkemizin bağımsızlığını, huzur ve güvenliğini muhafaza etmek için bu uğurda tereddüt etmeden canlarını feda etmeyi göze alan gazilerimiz, yaşayan kahramanlarımızdır. Şehit ailelerimize, gazilerimize ve engelli vatandaşlarımıza il müdürlüğümüzün kapısı her daim açıktır.  Şehit ailelerimizden ve Gazilerimizden plaket almakta bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Bu vesile ile şehitlerimize Allah 'tan rahmet Gazilerimize ve Engeli vatandaşlarımıza sağlık, afiyet ve mutlu bir hayat diliyorum.’ ifadelerini kullandı

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Dernek Başkanı İsmail Ayvalı ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Naile Altuntaş’ta il müdürümüze yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından son buldu.