…
…
…
…
…
31 Mart 2022, Perşembe MALATYA,YEŞİLYURT

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNETARIZ


İl Müdürümüz Galip Sökmen, Şehit Selim Keskinkılıç ailesi ve Gazi Şafak Coşkun’u evlerinde ziyaret etti. İl Müdürümüz Galip Sökmen, 1997 yılında Tunceli Kutu Deresi bölgesinde terör örgütü tarafından şehit edilen Hava Pilot Üsteğmen Selim Keskinkiliç'in ailesini ziyaret etti.

 Şehit Babası Ahmet ve Annesi Fatma Keskinkılıç ile bir süre sohbet eden İl Müdürümüz Galip Sökmen, “Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Şehitlerimiz millet olarak bizim gurur kaynaklarımız. Aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız.” dedi.

Şehit Babası Ahmet ve Annesi Fatma Keskinkılıç ziyaretten dolayı İl Müdürümüz Galip Sökmen’e teşekkür etti. Daha sonra il müdürümüz Galip Sökmen Hakkâri İli Yüksekova İlçesinde operasyon esnasında roket atılması sonucu yaralanarak Gazi olan Polis Memuru Şafak Coşkun’u evinde ziyaret etti. Devlet olarak şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olduğunu belirten İl Müdürümüz Galip Sökmen,  “Sizlerin bu millet için, bu vatan için gösterdiğiniz fedakârlığı hiçbir zaman unutamayız, unutmamalıyız. Sizlere minnettarız. Sizlerin manevi miraslarına her zaman sahip çıkacağız.’’ dedi. 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti bildiren Gazi Şafak Coşkun, vatanın ve milletin birliği için her zaman görev yapmaya hazır olduğunu söyleyerek İl Müdürümüz Galip Sökmen’e teşekkür etti.