…
…
…
…
…
…
…
…
25 Şubat 2022, Cuma MALATYA,YEŞİLYURT

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE ZİYARET


İl Müdürümüz Galip Sökmen, Şehit Semih Özbey ve Şehit Mehmet Çelik Aileri ile Gazi Yalçın Yedek’i evlerinde ziyaret etti.

İl Müdürümüz Galip Sökmen, 2021 yılında Irak'ın kuzeyindeki Gara'da terör örgütü tarafından şehit edilen Astsubay Başçavuş Semih Özbey’in ailesini ziyaret etti. Şehit annesi Sadiye Özbey ile bir süre sohbet eden İl Müdürümüz Galip Sökmen, “Aziz vatanımıza duydukları sevgiyi, canlarıyla ve kanlarıyla taçlandıran aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız.” dedi.

 Şehit annesi Sadiye Özbey ziyaretten dolayı İl Müdürümüz Galip Sökmen’e teşekkür etti.

2021 yılında Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit olan Mehmet Çelik’in ailesini evinde ziyaret eden İl Müdürümüz Galip Sökmen, “Sizler aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Her zaman yanınızdayız.” dedi. Şehit Babası Latif Çelik ziyaretten dolayı İl Müdürümüz Galip Sökmen’e teşekkür etti. Ziyaret şehit özel eşyalarının olduğu hatıra odasının görülmesi ile son buldu.

İl Müdürümüz Galip Sökmen 2010 yılında Hakkâri Gediktepe de EYP’nin patlaması sonucu gazi olan Yalçın Yedek’i ve eşi Güneş Yedek’i evlerinde ziyaret etti. Devlet olarak şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olduğunu belirten İl Müdürümüz Galip Sökmen,  “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Sizlerin kahramanlıkları bu toprakları bizlere vatan yaptı. Sizlere minnettarız. Sizlerin manevi miraslarına her zaman sahip çıkacağız.’’ dedi. 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti bildiren Gazi Yalçın Yedek, vatanın ve milletin birliği için her zaman görev yapmaya hazır olduğunu söyledi.