…
…
…
…
…
07 Mart 2022, Pazartesi MALATYA,YEŞİLYURT

MÜNAZARANIN ŞAMPİYONU ÇOCUK EVLERİ KOORDİNASYON MERKEZİ


İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüklerindeki çocukların katılımıyla İl Münazara yarışması düzenlendi.

Bakanlığımız tarafından çocuklarımızın özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirmek kendilerini ifade edebilmelerini sağlamak, çözüm bulma yeteneklerini geliştirmek amacıyla düzenlenen Münazara Yarışması MİAD Çocuk Evleri Sitesi Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Münazara Yarışmasından MİAD Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Takımları yarıştı. Münazarada çocuklar  “ İnternetin Çocuğun Eğitim ve Gelişimine Etkisi, İnternetin Ekonomi, Sağlık ve Sosyal Açıdan Etkileri” üzerinden yarıştı.

Yarışmanın açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Galip Sökmen, "Amacımız kendilerini sözlü olarak ifade edebilen, problem çözme yeteneğine sahip, empati kurabilen gençler yetiştirebilmektir. Onların bu sunumlarıyla gururlandık. Tüm çocuklarımızı tebrik ediyor, hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Dereceye giren çocuklarımıza İl Müdürümüz Galip Sökmen, tarafından hediye ve katılım belgeleri takdim edildi. İl Müdürümüz il birincisi olan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi takımını da bölge yarışmalarında başarılar diledi.