…
11 Mayıs 2022, Çarşamba MALATYA,BATTALGAZİ

KURULUŞUMUZDAN HİZMET ALAN ENGELLİLER VALİ AYDIN BARUŞ’U ZİYARET ETTİ


İl Müdür Yardımcımız Cevdet Tatar, İl Müdürlüğümüze bağlı Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimizde kalan engellilerimizle Engelliler Haftası nedeniyle Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette İl Müdür Yardımcımız Cevdet Tatar ilimizdeki engelliler ile ilgili yapılan çalışmalar ile ilgili Valimiz Aydın Baruş’a bilgi verdi.

Devlet olarak engelli bireylerin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Vali Aydın Baruş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek engelli bireylerin ‘Engelliler Haftasını’ kutlayıp çeşitli hediyeler verdi.

Kuruluşumuz sakinleri, farklı illerden ilimize geldiklerini, burada çok mutlu olduklarını, kendileri ile sürekli ilgilenildiğini belirttiler. Tek sıkıntılarının farklı illerde ikamet eden ailelerini özlemek olduğunu söylediler ve kendi emekleriyle yaptıkları el işini Valimiz Aydın Baruş’a hediye ettiler.

Ziyarete; İl Müdür Yardımcımız Cevdet Tatar, Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Fatih Han ve kuruluşumuzdan hizmet alan engellilerimiz katıldı.