…
…
…
…
14 Ekim 2022, Cuma MALATYA,BATTALGAZİ,YEŞİLYURT

İL MÜDÜRÜMÜZ ŞEHİT AİLELERİ VE KORE GAZİSİNİ ZİYARET ETTİ


İl Müdürümüz Galip Sökmen, Şehit Mahmut Şireci, Şehit Engin Akın'ın aileleri ve Kore Gazi Cumali Küçükaslan’ı evlerinde ziyaret etti.

İl Müdürümüz ilk ziyareti 1997 yılında Şırnak’ta teröristlerle girilen çatışma da şehit olan Mahmut Şireci’nin Battalgazi İlçesi Başharık Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Şehit Annesi Gülüzar ve Şehit Babası Ramazan Şireci ile bir süre sohbet eden İl Müdürümüz, ‘’Milletimizin huzur ve refahı için canlarını veren şehitlerimizin hakkı ödenemez. Şehitlerimizden geriye kalan aileler şehitlerimizin birer emanetidir. Bu emanete sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bizler her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanındayız ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz’ ’dedi.

1988 yılında Hakkâri de Şehit olan Şehit Engin Akın’ın Battalgazi İlçesi Başharık Mahallesinde ikamet eden Annesi Naime Akın’ın evinde ziyaret etti. Şehitlerimizle ve Gazilerimizle her zaman beraber olmaya özen gösterdiklerini dile getiren İl Müdürümüz Galip Sökmen,  “Bizler bir aileyiz ve birbirimizin dertleriyle dertlenmeyi biliriz. Her fırsatta sizlerin yanında olmaya dikkat ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Allah tüm şehitlerimizi rahmet eylesin, tüm Gazilerimize de şifa versin” dedi.

İl Müdürümüz son olarak Yeşilyurt İlçesi Yavuz Selim Mahallesinde ikamet eden Kore Gazisi Cumali Küçükaslan’ı ziyaret etti. Gazi Cumali Küçükaslan ile bir süre sohbet eden İl Müdürümüz, “Ülkemizin bugüne kadar şanlı şerefli ayakta durmasına vesile olan ve bu uğurda canını hiçe sayan, her türlü fedakarlığı, özveriyi, hepimizin hayallerinin ve tahayyülünün dışında bu fedakarlığı gösteren tüm şehitlerimizi rahmetle, bütün gazilerimizi de minnetle anıyor, gazilerimizden ebediyete intikal etmişlere rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz” dedi.

Şehit Aileleri ve Gazilerden bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı İl Müdürümüz Galip Sökmen İle Şehit gazi birimimize teşekkür ettiler.