…
…
…
25 Ağustos 2021, Çarşamba MALATYA,DOĞANŞEHİR

İl Müdürümüz Rasim Bulut, Doğanşehir ilçesinde yapımı tamamlanan Aile Destek Merkezi’nin açılış törenine katıldı.


Bakanlığımızın desteği ile Doğanşehir Kaymakamlığı tarafından yaptırılan Aile Destek Merkezinin açılış törenine Doğanşehir Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve vatandaşlar katıldı.

Açılışı yapılan Aile Destek Merkezi’nin yetim çocuklarına ücretsiz kreş hizmeti vereceğini kaydeden Kaymakam Köroğlu, kadınların kullanması için de spor aletlerinin bulunduğunu ifade etti.

Kaymakam Köroğlu, “Kadınlarımızın katma değer ürünler üretip satmasında Doğanşehir’de ileri bir boyuta götürmesidir ve meslek edinmelerini sağlayacaktır. Bunu da ben uzaktan izleyerek mutlu olacağını umuyorum. Bu desteğin Doğanşehir’imize Malatya‘mıza hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ise toplumun şekillenmesinde kadının rolünün önemli olduğuna vurgu yaparak, açılışı yapılan Aile Destek Merkezi’nin hayırlı olmasını diledi.

İl Müdürümüz Rasim Bulut da yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederek, Aile Destek Merkezinin yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı gerçekleştirildi.