…
…
…
…
25 Temmuz 2022, Pazartesi MALATYA,BATTALGAZİ

İL MÜDÜRÜMÜZ GÖREVE BAŞLAMA HEYECANI YAŞAYAN PERSONELLERLER BİR ARAYA GELDİ


İl Müdürümüz Galip Sökmen, İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarda ilk atama heyecanı yaşayan görevli memurlar ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

İl müdürlüğümüz toplantı salonunda düzenlenen tanışma ve bilgilendirme toplantısında ilk atama heyecanı yaşayan memurlara İl Müdürümüz ilk görevlerinde başarılar diledi.

İl Müdürümüz Galip Sökmen, “ Öncelikle memurluğa attığınız bu ilk adımın devletimize milletimize ve şahsınıza hayırlar getirmesini dilerim. Sizlerde artık Aile Bakanlığımızın ve ilimizin birer üyesi ve çalışanı oldunuz. Bizler toplumumuzun dezavantajlı gruplarına hizmet eden kamu çalışanlarıyız. Bu bakımdan vatandaş odaklı çalışan kurumumuz devletimizin şefkat elidir. Bunun bilincinde hareket ederek çalışacağız. 80 milyonluk milletimizin üzerimizde hakkı olduğunu unutmayınız. Çalışmalarınız sırasında sorunların değil çözümün bir parçası olunuz mazeret üretmeyiniz. Etik değerlere uyunuz. Dürüst ve açık sözlü olunuz. Sosyal, kendine güvenen, insanlarla iletişimi kolay kurabilen kişiler olmaya çalışınız. Kurumumuza hoş geldiniz. Size; sağlıklı, başarılı, verimli bir hayat diliyorum”dedi.