…
29 Nisan 2022, Cuma MALATYA,BATTALGAZİ

İl Müdürümüz Galip Sökmen Ramazan Bayramı münasebetiyle bir bayram mesajı yayınladı.


İl Müdürümüz Galip Sökmen Ramazan Bayramı münasebetiyle bir bayram mesajı yayınladı. İl Müdürümüz mesajında şunlara yer verdi: “ Manevi huzurla idrak ettiğimiz, rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i hep birlikte yaşayıp Ramazan Bayramına ulaşmış bulunmaktayız. Bayramlar dini ve milli duyguların en üst seviyede yaşanmasının yanı sıra birlik beraberlik ve bütünleşme zamanıdır. Her yıl gelip geçen sıradan günler olmaktan öte dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının yeniden güç kazandığı, sevinç, neşe coşkunun buluştuğu özel günlerdir. Aziz milletimizin hayatında müstesna bir yeri olan bu bayramlarda toplumumuzda insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlenmesi, insanların birbirleriyle olan dargınlıkların unutulup barışmaları kardeşçe kucaklaşmaları, milli ve dini duyguların şekillenmesi, güçlenmesi; aynı zamanda necip milletimizin örf ev adetiyle örtüşmektedir.

Dolayısıyla idrak ettiğimiz Ramazan Bayramını fırsat bilerek milletçe kardeşliğimizi pekiştirip dargınlıkları ve kırgınlıkları aşıp birbirimizi kucaklamalı, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli bu güzel vatan için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusu üzerimizde hissederek sergilediğimiz bu birlik ve berberliği her zaman göstermeliyiz. Son iki yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınından inşallah kurtulmak üzereyiz. Yasakların büyük oranda kalktığı bu günlerde yine tedbirlerimizi alarak hasret kaldığımız bayramları yaşayalım. Bayramlaşmaları yapamadığımız yıllarda bile gönüllerde mesafenin olmadığına gönül birliğimizin her daim baki olduğunu yaşayarak bir kez daha ispatlamış olduk.

Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerinin, saygı değer gazilerimizin ve çalışma arkadaşlarımın başta olmak üzere tüm Malatyalı Hemşehrilerimin Ramazan Bayramını tebrik ediyor ve bu mübarek günlerin, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyor bu vesileyle ilk kıblemiz olan Mescidi Aksan’ın düşman işgalinden kurtulmasını inayet ve sekinete kavuşmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum.” dedi.