…
23 Kasım 2022, Çarşamba MALATYA,BATTALGAZİ

İl Müdürümüz Galip Sökmen’in 24 Kasım Öğretmenler Günü' Mesajı


İl Müdürümüz Galip Sökmen’in 24 Kasım Öğretmenler Günü' nedeniyle bir mesaj yayınladı.

‘’ Öğretmenlik, sevgi, emek, sabır, fedakârlık ve hoşgörü ile yürütülen en kutsal ve en saygın meslektir. Bu onurlu mesleğin öznesi insandır. Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren mimarladır.

Bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, çok özel, çok yüce bir mesleğin sahibisiniz. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve daha müreffeh hale gelerek gelişmiş ülkeler arasında hak ettiği yerini alması öğretmenlerimizin yetiştirdiği nesiller sayesindedir.

Toplumumuzun her yönden güçlü ve kalkınmış olmasında öncü rol oynayan; geçmişini iyi bilerek geleceğe güvenle bakan, iyi ahlâklı, insana ve emeğe saygılı, araştıran, okuyan, inançlı nesiller yetiştiren; başta bu bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehit öğretmenlerimizi ve rahmeti rahmana ulaşan bütün öğretmenlerimizi rahmetle anarken, saygıdeğer ailelerine hürmet ve saygılarımı sunuyor birlikte çalıştığımız öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.”