…
18 Mart 2022, Cuma Malatya Battalgazi

İl Müdürümüz Galip Sökmen 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.


İl Müdürümüz Galip Sökmen 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

“107. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutladığımız 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi, Aziz Türk Milleti’nin tarihe not düştüğü şanlı bir kahramanlık destanıdır. Bu savaşta tüm dünya, Anadolu insanının cesaret ve kahramanlıklarına bir kez daha şahitlik etti. Vatanımızın her türlü kasıt ve tehlikeden korunması,  bayrağımızın yurt semalarında dalgalanması için ecdadımızın yan yana, omuz omuza, verdiği mücadeleden ibret alınmalı bu kutlu birliktelik nesillere miras bırakılmalıdır.

 Çanakkale,  Millet olarak aramızdaki ihtilafları ortadan kaldırıp bir ve beraber olduğumuz zaman muasır medeniyetlerin ötesine geçme idealini mutlaka yakalayacağımızı gösteren bir nişandır. Bu şuurla, şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkarak, ülkemizi geleceğe en güçlü şekilde taşıyacağız. Birlik ve beraberlik ile yarınlarımız daha güzel ve daha parlak olacaktır.

18 Mart Şehitler Günü’nde bu mukaddes topraklar uğruna hiç çekinmeden canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi, rahmetle minnetle şükranla anıyorum, vefat eden kahraman Gazilerimize Rabbimden rahmet hayatta olanlara da sağlıklı ömürler diliyorum.’’