…
…
28 Kasım 2023, Salı Malatya-Battalgazi

İL MÜDÜR VEKİLİMİZ ŞAMPİYONLARLA BİR ARAYA GELDİ


İl Müdür Vekilimiz, 8. Türkiye Badminton Şampiyonasında ilimizi temsil ederek dereceye giren sporcularla bir araya geldi.
İl Müdür Vekilimiz Cevdet Tatar, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından koruma altındaki çocuklara yönelik düzenlenen 8. Türkiye Badminton Şampiyonasında ilimizi temsil ederek yıldızlarda şampiyon olan Azra Gül Özcan ve dereceye giren sporcuları makamında ağırlayarak hediye takdim etti.
8. Türkiye Badminton Şampiyonasına İl Müdürlüğümüzü temsil ederek katılan sporcularımız; Yıldızlarda Türkiye Birincisi, Azra Gül Özcan, Gençlerde Emrah Yücekaya Türkiye İkincisi, Yıldızlarda Kaan Demirok Türkiye İkincisi, Gençlerde Damla Kılınç Türkiye Dördüncüsü olan olan sporcuları ağırladı.
İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda sporcularla bir araya gelen İl Müdür Vekilimiz, dereceye giren sporcuları kutlayarak “İl Müdürlüğümüzü şampiyonada layıkıyla temsil eden gençlerimizi kutluyorum. Gençlerin yetişmesinde emeği geçen başta kuruluş müdürlerimize ve yarışmada evlatlarımıza eşlik eden kuruluştaki sorumlu öğretmenlerimize ve bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.