…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
20 Nisan 2022, Çarşamba MALATYA,YEŞİLYURT

GENÇLERİMİZ MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYONLA HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİLER


İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızda kalan gençlerimiz için nikah töreni düzenlendi.

İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızda kalan Hatice ve Murat çifti Malatya Nikah Sarayında düzenlenen törenle dünya evine girdi. Çift için, Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Müdürlüğümüzün işbirliği ile düğün yapıldı.

 Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, genç çiftin nikâhları kıyarken, Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan, İl Müdürümüz Galip Sökmen, İl Müftüsü Veysel Işıldar, il Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Vahap Toman ile gençlerin ev sorumlusu öğretmen Tülay Dere nikah şahidi oldu.

 Genç çiftlerin düğün masraflarını ve evlerindeki eksik olan tüm eşyalar Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN ile eşleri Hafize Gürkan tarafından karşılandı. Nikah merasiminin ardından verilen iftar yemeğinin ev sahipliğini de yine büyükşehir belediye başkanlığı üstlendi. Nikahın ardından genç çiftlere bayramdan sonra bir haftalık tatil sözü veren büyükşehir belediye başkanı genç çiftlerin gönüllerini fethetti. İl Müdürümüz Galip Sökmen, “ Ortak bir organizasyonla böyle bir güzel ortamın oluşmasında emeği geçen herkese   il müdürlüğü olarak teşekkür ediyor, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.” dedi.

Düğünde genç çiftler bol bol oyun oynayarak eğlendiler.