…
…
…
23 Aralık 2022, Cuma MALATYA,BATTALGAZİ

EĞİTİM VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ


İl Müdürlüğümüze bağlı Battalgazi ve Yeşilyurt Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim Danışmanlık birimlerimiz ve Çocuk Hakları İl Komitemiz tarafından eğitim ve sinema etkinliği düzenlendi.

Battalgazi ve Yeşilyurt Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim Danışmanlık birimimiz tarafından Malatya İl Jandarma Komutanlığı ile birlikte Battalgazi Kız Öğrenci Yurdundan kalan kız öğrencilere 6284 sayılı kanun, Kades Uygulaması,  Evlilik Öncesi Eğitim ve Teknoloji Bağımlılığı eğitimi verildi. Battalgazi Kız Öğrenci Yurdu konferans salonunda düzenlenen eğitim SHM Personellerimiz Psikolog Beyza Kızılkaya, Psikolog Okan Turak ve Sosyal Çalışmacı Remziye İyidil tarafından gerçekleştirildi.

Çocuk Hakları İl Komitemiz, Çocuk Sosyal Hizmet ve Okul Destek Projesi kapsamında Melekbaba İlkokulu öğrencilerine sinema filmi etkinliği düzenledi. Yeşil Sinema Salonunda düzenlenen film etkinliğinde çocuklar ‘Ajan Kedi’ animasyon filmini izledi.

Etkinliğe katılan çocuklar güzel vakit geçirdiklerini kaydederek etkinlikten dolayı Çocuk Hakları İl Komitemize teşekkür etti.