…
…
…
…
…
…
28 Mart 2022, Pazartesi MALATYA,BATTALGAZİ

DÜNYA TİYATRO GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI


27 Mart Dünya Tiyatro Günü İl Müdürlüğümüze bağlı MİAD Çocuk Evleri Sitesinde Nasrettin Hoca fıkraları tiyatrosu, Müzikal etkinlik ve Balon gösterimi ile kutlandı.

MİAD Çocuk Evleri Sitesi Konferans salonunda düzenlenen gösteriye İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Müdürümüz Galip Sökmen, Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Dr. Harun Kurt, İl Müdür Yardımcılarımız, Kuruluş Müdürlerimiz ile kuruluşta kalan çocuklar katıldı.

Tiyatro gösterisinin ardından İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Toplum Destekli Polis tarafından Balon gösterisi düzenlendi.  

Gösterilerin ardından konuşan İl Müdürümüz Galip Sökmen,  “Geleceğimizin güvencesi çocuklarımız tiyatro olaylara farklı açıdan bakılabilmesini öğreten, toplumun manevi değerlerini güçlendirerek toplumların düşünsel ve kültürel kimliğini geliştiren bir araçtır.  Bugün burada bu gösteriyi düzenleyen Malatya Kadın ve Genç Kızılay Teşkilatı ile İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Toplum Destekli Polisimize teşekkür ediyorum. Bunların nezdinde İl Emniyet Müdürlüğümüze ve Malatya Türk Kızılay Şubemizde katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Gösterilerin ardından İl Müdürümüz katılan konuklara MİAD Çocuk Evleri Sitesini gezdirdi.