…
…
…
…
…
…
03 Mart 2022, Perşembe MALATYA,BATTALGAZİ

ÇOCUK HAKLARININ SİNEMA KEYFİ


İl Çocuk Hakları Çocuk Komitesi Üyesi çocuklarımız "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini izledi.

İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Hakları İl Komitesinde yer alan çocuklar; 'Sosyal Uyum Projesi' kapsamında "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini izleme etkinliğine katıldı.

Yeşil Sinema Salonunda düzenlenen etkinliğe İl Müdürümüz Galip Sökmen de katıldı. Sosyal Uyum ve Adaptasyon projesi hakkında bilgi veren İl Müdürümüz Galip Sökmen, "Sosyal uyum eğitimleriyle hedeflediğimiz temel husus, savaş nedeni ile aileleriyle birlikte ülkelerini terk etmek zorunda kalan çocuklarımızın bir arada yaşama becerilerini geliştirmek, sosyal iletişimlerini arttırmak, kültürel farklılıkları ortak zenginliğe dönüştürülmek amaçlanmaktadır. Bu kapsamda çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın yaşama becerilerini geliştiriyoruz. Ayrıca bu etkinliğe destek veren Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneğine teşekkür ediyorum ”dedi.

Anlamlı güzel bir etkinliğe katıldıklarını kaydeden ilimiz Çocuk Hakları Komiteleri Danışma Kurulu Temsilcisi Arda Akdoğan etkinlikten dolayı teşekkür etti.