…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2021, Pazartesi MALATYA,YEŞİLYURT

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI


Malatya Park AVM’de düzenlenen etkinlikte İl Müdürlüğümüz, Cumhuriyet Başsavcılığı Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü tarafından kurulan stantların açılış törenini Malatya Valisi Aydın Baruş gerçekleştirdi.

 Açılışın ardından Vali Aydın Baruş ve Protokol Üyeleri stantları tek tek gezerek görevlilerden bilgiler aldı. İl Müdürlüğü’müze bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM)’ tarafından 'Kadına Yönelik Şiddete Sen de Dur De!' etkinliği düzenlendi. Etkinliğe protokol üyeleri ilgi gösterdi. Vali Baruş ve İl Müdürümüz Rasim Bulut, Kadına şiddete sende dur de' yazılı beyaz pankart üzerine siyah renk ile el baskısı yaparak 'Kadına şiddete hayır' dedi.

Daha sonra diğer stantları ziyaret eden Baruş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri ritim saz gurubunun müzik eserlerini dinledi.

AVM’ deki programın ardından Vali Aydın Baruş, 2. Organize Sanayi Bölge Müdürü Vahap Erdem, İl Müdürümüz Rasim Bulut, Şiddet Önleme Merkezi Müdiresi Mukaddes Şahin, Kadın Konukevi Müdiresi Sıtkiye Baran, STK Temsilcileri ve  Fabrika Müdürü Halil Yıldız 2. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Fetih Tekstil Fabrikası'na giderek fabrikada çalışan kadınların Dünya Kadınlar gününü karanfil ve hediye vererek kutladı.