…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
04 Aralık 2019, Çarşamba Malatya, Türkiye

3 Aralık Dünya Engelliler Günü il müdürlüğümüz ve Engelsiz, Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı


3 Aralık Dünya Engelliler Günü il müdürlüğümüz ve Engelsiz, Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı. İlk, İstasyon Virajı Dede Korkut belediye sosyal tesisleri önünde toplanılıp, sanat sokağına kadar yürüyüş yapıldı.

Programa, Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut, İl Milli Eğitim Müdürü, Ali Tatlı, sivil toplu kuruluşu temsilcileri, engelliler, öğrenciler ve engelli aileleri katıldı. Yürüyüş etkinliğinin ardından protokol üyeleri ve engelliler Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde  engelli öğrenciler tarafından hazırlanan gösterileri izledi.

Etkinliğin ardından Vali Yardımcısı Güher Sinem Büyüknalçacı ile İl Müdürümüz Rasim Bulut, Engelsiz, Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan engelliler tarafından yapılan el emeği göz nuru sergisi açılışı gerçekleşti. Vali Yardımcısı  Güher Sinem Büyüknalçacı burada bir süre engellilerle sohbet etti.