…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
17 Mart 2022, Perşembe MALATYA,BATTALGAZİ

‘18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ’ ZİYARETLERİ


İl Müdürümüz Galip Sökmen, 18 Mart Şehitler Günü Münasebetiyle şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri ile 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın ile İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i makamında ziyaret etti.

İlk ziyaret 2.Ordu Kurmay Başkanı Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan’a gerçekleştirildi. Ziyarette şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri tarafından Garnizon Komutanı Selami Arslan’a çiçek takdim edildi. Çiçek takdiminin ardından şehitler galerisi gezdirildi. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Daha sonra İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın ziyaret edilerek günün anlam ve önemine binaen çiçek takdim edildi. Ziyarettin ardından şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri ile İl Müdürümüz Galip Sökmen, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren tarafından verilen yemek programına katıldı. Yemek programının ardından İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren tarafından şehit ve gazi derneklerinin temsilcilerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Ziyarette İl Müdürümüze Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Cengiz, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk, Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı İsmail Ayvalı, Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Molon ve Malatya Gaziler ve Şehit Aileler Derneği Adnan Çavdar eşlik etti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.