…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
24 Mayıs 2020, Pazar Kütahya, Türkiye

Valimiz Dr. Ömer Toraman ve İl Müdürümüz Ömer Turan Şehit Ailelerimizi Yalnız Bırakmadı


Valimiz Dr. Ömer TORAMAN öncülüğünde, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Kütahya Hava Şehitliği ile Polis Şehitliği ziyaret edildi.

Şehitlik ziyaretine Valimiz Dr. Ömer TORAMAN’a Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati GÜNDÜZ, Kütahya Belediye Başkanı Alim IŞIK, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa ÇEKİÇ, İl Emniyet Müdürü Necmettin KOÇ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz  Ömer TURAN ile İl Müftü Yardımcısı Mehmet ASLANER eşlik etti.

Kur’an’ı- Kerim okunup duaların edildiği ziyarette protokol üyeleri, şehitlerin kabirlerini tek tek ziyaret ederek karanfil bıraktı. 

Şehit aileleriyle de görüşen Valimiz Dr. Ömer TORAMAN, başsağlığı temennisinde bulundu, istek ve arzularını sordu. 

Şehitlik Ziyaretinden Sonra ‘Şehit Jandarma Er İsmail Karabayram’ın’ Büyük Saka Köyünde Yaşayan Ailesi Ziyaret Edildi

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da şehit ailelerini yalnız bırakmayan Valimiz Dr. Ömer TORAMAN ve İl Müdürümüz Ömer TURAN, 1984 yılında Hatay’ın Dörtyol ilçesinde şehit olan Şehit Jandarma Er İsmail Karabayram’ın Büyük Saka Köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti. 


Şehit babası Nazif KARABAYRAM’ın bayramını tebrik eden Valimiz Dr. Ömer TORAMAN, istek ve arzularını dinledi. Kahraman vatan evlatlarının ailelerinin birer emanet olduğunu belirten Valimiz, devletin şehit ailelerin daima yanında olduğunu söyledi. 


Büyük Saka Köyü Şehitliğini de ziyaret eden Valimiz ve İl Müdürümüz, Şehit Jandarma Er İsmail KARABAYRAM ile Şehit Sami SARI’nın kabrine karanfil bırakıp dua ettiler.