…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Temmuz 2019, Pazartesi Kütahya, Türkiye

Timothy Lomas İle Ben Buradayım Sanat Atölyesi Projesi


Uluslararası sanat eğitimcisi, Küresel Çocuk Sanat Program Başkanı ve eş kurucusu olan ABD'li ressam, fotoğrafçı, seramik sanatçısı Timothy Lomas ülkemiz Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri

Türk Çocukları Eğitim Vakfı ve Amerika Birleşik Devletleri Ankara Büyükelçiliği'nde finanse edilen hibe programı içeriği “Timothy Lomas ile Ben Buradayım Sanat Atölyesi” projesinin hedef kitlesini Aile Çalışmaları ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Down Sendromlu engelli bireyler açılıyor. “Timothy Lomas ile Ben Buradayım Sanat Atölyesi” projesiyle ilgili bakım ve rehabilitasyon odaları / özel engelli bakım merkezlerinden hizmet almakta olan Hafif Zihinsel Retardasyon ve Aşağı Sendromlu engelli bireylerin duygularını, fikirlerini, iç dünyalarını; renklerle, biçimlerle, hedefle bir oyun atmosferi içeride ifade etmesini isteğinizi hedefliyor.

Proje odaklı, ABD'li ressam ve sanat terapi uzmanı Timothy Lomas 01-22 Temmuz 2019 tarihleri ​​arasında bakım ve rehabilitasyon odaları / özel engelli bakım merkezlerinde resim atölyesi çalışmaları yapacaktır.

Proje, İlimizde de 5-6-7 Temmuz 2019 tarihlerinde Kütahya Özel Öz-İlgi Yoncalı Engelli Bakım Merkezi ve Kütahya Özel Tahsin Uygun Engelli Bakım Merkezi Müdürlüklerinden hizmet almakta olan 27 engelli bireyimiz ile birlikte uygulandı.

Vali Yardımcımız Mustafa GÜNEY, İl Müdürümüz Ömer TURAN, İl Müdür Yardımcılarımız Fatma UZ, Halil GÖK, Müdürümüzümüze bağlı kuruluşumuzun müdürleri , Özel Öz-İlgi Yoncalı Engelli Bakım Merkezi ve Özel Tahsin Uygun Engelli Bakım Merkezi