…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
04 Ağustos 2019, Pazar Kütahya, Türkiye

Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Yılı Temmuz Ayı Faaliyetleri


Tavşanlı İlçesi Merkez Mahalle Muhtarları ile Köy Muhtarlarına yönelik tanışma ve Müdürlüğümüzünün sunmuş olduğu tarihçesi hakkında toplantısı gerçekleştirildi. Ayrıca muhtarlarımıza 'Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi' konulu eğitim verildi.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu içeriği Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz personelleri Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Afet ve Acil Durum Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü şehitlik ziyareti ile başladı. Şehitlerin anısına 251 fidan dikimi gerçekleştirildi. 15 Temmuz 2016 gecesi odaları ve kronolojisi ve şehitlerimizin fotoğrafları olan sergi gezildi. Daha sonra Arifağa Cami'nde okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif ile son buldu. Akşam programı saat 20: 00'de saat kulesi önünden “Milli Birlik Yürüyüşü” ile başladı. İlçe protokolü ile vatandaşlar Mehter Marşı'nın eşliğinde ellerinde Türk Bayrakları ile Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.

AEP eğitimleri orada 3 Eğitim yapılıyor, yapılan eğitimler 92 kişiye ulaşıldı. Türkiye Bağımlılıkla Mücadele hazır yapılan eğitimde 60 kişiye ulaşıldı. 

Şehitlerimiz Veli SELÇUK ve Mustafa ALTINEL'in seneyi devriyesi olması bekleniyor şehitlerimizin ailesi ziyaret ediyor Tavşanlı Müftülüğünün görevlendirdiği hoca ile birlikte dua edildi.

Tavşanlı, Domaniç, Emet ve Hisarcık İlçelerinde Bulunan 8 Şehit Yakını ve 3 Gazimiz'de evlerinde ziyaret edildi.