…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Aralık 2019, Pazartesi Kütahya, Türkiye

Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Kasım 2019 Ayı Etkinlikleri


Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" seferberliği çerçevesinde 11 Kasım saat 11.11'de Türkiye'nin 2023 noktasında 81 ilde eş zamanlı düzenlenen fidan dikme etkinliğinde Kuruluş Müdür V. Havva CEYLAN ile birlikte ODES kapsamında hizmet alan çocuklarımız ve personelimizle fidan dikimi gerçekleştirildi.

 

Kurumumuz Bünyesinde ‘Finansal Okur Yazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi’ Konulu Panel Gerçekleştirildi.  İl Müdürlüğümüzde görevli Araştırmacı Nihat ÇINAR’ın başkanlığındaki panele İŞKUR Temsilcisi Mücella ÖZKARA ve İlçe Tarım Müdürlüğü temsilcisi Burhan FEDAYİ katılım sağladı.

 

Görevlerine yeni atanan Hisarcık Kaymakamı Buğra KARADAĞ ve Domaniç Kaymakamı Ahmet Salih POÇANOĞLU Kuruluş Müdür V. Havva CEYLAN tarafından ziyaret edilerek Kuruluşumuz hizmetleri hakkında bilgi verildi.

 

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla TKİ Tavşanlı Linyitspor-Zaferspor Müsabakasında futbolcular tarafından pankart açıldı.

 

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında DPÜ Emet Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” eğitimi verildi.

 

Şehit Cevdet BAHADIR’ın seney-i devriye mevlidine katılım sağlandı.

 

Hizmet bölgelerimizde bulunan 6 Şehit Yakını ve 4 Gazimiz evlerinde ziyaret edildi.

 

Kasım ayında önleyici faaliyet olarak Aile Eğitim Programları (AEP) eğitimleri kapsamında 11 eğitim yapıldı ve yapılan eğitimlerde 105 erkek, 286 kadın olmak üzere toplamda 390 kişiye ulaşıldı. Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) kapsamında 1 eğitim yapıldı ve yapılan eğitimde 23 kadına ulaşıldı.