…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Mart 2020, Pazartesi Kütahya - Türkiye

Simav Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü 2020 Yılı Şubat Ayı Etkinlikleri


Pazarlar Kaymakamı Yunus Emre FIRAT ve Pazarlar Belediye Başkanı Bilal DEMİRCİ ile görüşme sağlanarak bölgenin ‘Sosyal Hizmetler’ açısından sayısal verileri paylaşıldı. Pazarlar İlçesinde bulunan köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelinerek kurum hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

Simav Kaymakamımız Türker Çağatay HALİM ile Evde Bakım Hizmetinden yararlanan ailelere ziyaretler gerçekleştirildi.

 

Simav Beyce köyünde kabri bulunan Şehit J. Er Mustafa NERGİS’in şehadetinin sene-i devriyesinde İlçe Müftülüğü tarafından görevlendirilen hoca ile birlikte dua edildi.

 

Şubat ayı içerisinde 12 Gazimize ziyaret gerçekleştirildi.

 

Simav İtfaiye Müdürlüğü tarafından kuruluşumuzda görevli personele yangın tatbikatı, sivil savunma, kurtarma ve ilk yardım eğitimleri verildi.   

 

Şubat Ayında önleyici faaliyet olarak Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında 2 eğitim verildi. Eğitimlerde 112 kadın, 120 erkek olmak üzere 232 kişiye ulaşıldı. Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) kapsamında verilen eğitimde 22 kadın, 8 erkek olmak üzere 30 kişiye ulaşıldı.

 

Türkiye Gençlik Vakfı Simav Şubesi tarafından koordine edilen Başarının Formülleri Motivasyon Semineri’ne kuruluş adına katılım sağlandı.