…
…
…
…
…
…
…
07 Şubat 2020, Cuma Kütahya-Türkiye

Simav Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü 2020 Yılı Ocak Ayı Etkinlikleri


Simav Sosyal Hizmet Merkezi olarak Aile Eğitim Programı ve “Ekranla Değil Akranla Büyüsün Çocuklar Projesi” kapsamında ilçemizde bulunan ortaokulda yaş gruplarına göre “Bilinçli Medya Kullanımı” konulu eğitim programı düzenlendi. Düzenlenen eğitimde 120 kız, 100 erkek olmak üzere 220 ortaokul öğrencisine ulaşıldı. Türkiye Bağımlılıkla Mücadele kapsamında bir eğitim düzenlendi. Eğitimde 41 kadın ve 18 erkek olmak üzere toplamda 59 kişiye ulaşıldı.

 

Simav Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nce 2019 yılı içinde sunulan hizmetlerin değerlendirilmesi amacıyla İl Müdürümüz Ömer TURAN başkanlığında “2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyası tevcih töreninde ismi olup çeşitli sebeplerle katılım sağlayamayan iki gazimize kuruluşumuz aracılığıyla madalyaları ulaştırıldı.

 

Ocak ayında vefat eden bir Kıbrıs Gazimiz için ise son vazifemizi yerine getirmek amacıyla cenaze törenine katılım sağlandı.

 

Ocak ayı içerisinde 4 Şehit Yakını ve 7 Gazi/ Gazi Yakını olmak üzere toplamda 11 ailemiz ziyaret edildi.

 

Ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Uyuşturucu ve Bağımlılık ile Mücadele konulu eğitime Simav Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü olarak katılım sağlandı.