…
…
…
…
…
…
…
…
05 Temmuz 2019, Cuma Kütahya/Türkiye

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü Haziran Ayı Etkinlikleri


Kütahya Belediyesi personeline yönelik 18 Haziran 2019 tarihinde saat 10.00'da Kütahya Belediyesi Konferans Salonuunda “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” konulu eğitim alanında. 40 personelin katında eğitimde; ve uluslararası planlama, şiddetle mücadele ve işbirliği konusunda çalışanların ve kuruluşların konularına değinildi ve son olarak bu konuda odaklı olarak görev ve sorumluluklarımız aktarılıyor eğitim sonlandırıldı.

Milli Eğitim İl Müdürlüğünde Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Seminerleri başladıildi.Öğitim dönemlerinin sona ermesinin orada seminer zamanı ilimizde görevini gerçekleştiren seminer tarihinde ... Mücadele ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Seminerleri gerçekleştirildi.

Seminerlerde Sosyal Hizmet Uzmanı İsmail ORBAY'in çocuk hakları, erken yaşta ve zorla Sınırlı tanımları, orada, ülkemizde ve ilimizde başlayanen erken yaşta olmak Psikolog Seda KARPUZ ise seminerde cinsiyet rollerinin örgütlenme kalıpları ve ayrımcılık, toplumsal cinsiyet eşitliği ve şiddetin tanımı ve alt boyutlarının insan hakları konusundaki irdelenmesinin önemi şiddetin bireyler ve toplumun durumu hakkında bilgi verdi. Seminerde geçenlere sıkışma kurum ve kuruluşlarla yapılan iş bir önceliği, ulusal ve uluslararası düzeyde eşitsizliklere ve şiddete karşı direnişli durumumuzun başında biriyle birliktelerine göre görev ve sorumluluklarımız aktarıldı.