…
…
…
…
…
02 Ekim 2023, Pazartesi Kütahya, Türkiye

Sayın Valimiz ve İl Müdür Vekilimiz Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi Ziyaret Etti


Sayın Valimiz Musa IŞIN ve eşi Tuba IŞIN 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi ziyaret ederek desteklerini iletti ve teşekkür etti. Sayın Valimize ziyaretlerinde İl Müdür Vekilimiz Ercan TURHAN eşlik etti.

Huzurevimiz sakinleriyle uzun süre sohbet eden ve onların yüzlerini güldüren Sayın Valimiz, yaşlılara ne kadar hürmet eder ve ne kadar iyi bakılırsa hem sevaba girileceğini hem de onların duasına nail olunacağını söyledi. Eşi Tuba IŞIN ile birlikte yaşlıları sık sık ziyaret edeceğini de dile getiren Sayın Valimiz, “Anneler Günü, Babalar Günü, Yaşlılar Günü gibi günler temsilidir. Biz inancımız, kültürümüz, geleneğimiz gereği her gün annemizi, babamızı, yaşlılarımızı sever, sayar ve hürmet ederiz. Yaşlılarımız bizim için çok kıymetli, çok değerli. Peygamber Efendimiz'in buyurduğu gibi, 'Eğer beli bükülmüş yaşlılar olmasaydı belalar sel gibi üstünüze akardı.' Sizin hürmetinize layık olmak, Cenab-ı Hakk'ın vatanımızı, devletimizi, milletimizi korumasını sağlar. Sizlere ne kadar hürmet eder, ne kadar iyi bakarsak, hem sevaba gireriz hem de dualarınıza nail oluruz. Cenab-ı Hak sizlere sağlık ve sıhhat versin. Buradaki herkes anne ve babamız yerinedir. Eşimle birlikte sizi sürekli ziyaret edeceğiz. Sizi yalnız bırakmayacağız” dedi.

Huzurevimiz sakinlerine aldıkları hizmetlerden ve personelden memnuniyetlerini de soran Sayın Valimiz, yaşlılarımızın memnuniyetlerini belirtmesi üzerine personele teşekkür ederek, "Burada çalışan değerli kardeşlerime söylüyorum ki, sizin burada yaptığınız hizmetin karşılığı aldığınız ücretle ölçülemez, çok daha fazlasıdır. Biz Allah'a inanan insanlarız ve bizim için önemli olan burada güzel işler yapmaktır. Onları incitmeyelim, sevelim, sayalım, muhabbetle bakalım” şeklinde konuştu.