…
…
…
…
14 Ekim 2019, Pazartesi Kütahya, Türkiye

Kütahya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi İşbirliğiyle 1.Sınıf Öğrencilerine “Aile Eğitim Programı” Kapsamında Eğitimler Verilmeye Başlandı


Kütahya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi işbirliğiyle 1. Sınıf öğrencilerine “Aile Eğitim Programı” Kapsamında 9 hafta boyunca devam edecek olan eğitimler verilmeye başlandı.

 

“Aile Eğitim Programı” eğitimlerinin ilki 11 Ekim Cuma günü Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonunda Ebelik ve Hemşirelik Bölümü öğrencileriyle gerçekleştirildi. Eğitimlerde; Kütahya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan, Psikolog Orhun Abdullah USLU tarafından “Okula Uyum Süreci ve İletişim Becerileri”, Araştırmacı Berra YİĞİT tarafından “Hayatımızın Gayesi Değerlerimiz”, Sosyolog Meltem YILDIRIM TEKELİ tarafından “Bilinçli Medya Kullanımı” ve Eğitici Esin ERTÜRK tarafından “Bilinçli Tüketim” konuları anlatıldı. İnteraktif olarak gerçekleştirilen eğitimler öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

 

9 hafta sürecek olan eğitimlerde “Türkiye Bağımlılıkla Mücadele” ve “Evlilik Öncesi” eğitimlerine de yer verilecek.