…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
05 Temmuz 2019, Cuma Kütahya/Türkiye

Kütahya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Haziran Ayı Etkinlikleri


Okul Destek Projesi Kapsamındaki Ailelere yönelik olarak 5 hafta süren “Çocuk Yetiştiriciliği Temel Beceriler” Eğitimleri sona erdi. Eğitimlerini düzenli bir şekilde verdi.

Aile Eğitim Programları'nda, Haziran Ayı içerisinde yapılan 14 eğitimle 251 kişiye ulaşıldı. Türkiye Bağımlılıkla Mücadele hazır 1 Eğitim yapıldı ve yapılan eğitime 40 kişi katıldı.

20 Haziran 2019 tarihinde İl Müdürlüğümüzün konferans salonu 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde merkez ve görevlerinde merkez merkez mahalle muhtarları Toplantıda Sosyal Hizmet Merkezi ve ASDEP Görevlisi Zuhal HASÇELİK, Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) yapıldı. Program, mahalle muhtarlarımızın sorularının cevaplanması ile son buldu.

2019 yılı Öğretmenler Mesleki Çalışma Programı Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Konferans Salonu ve Hezar Dinari Kültür Merkezinde 18 ve 19 Haziran 2019 tarihlerinde İl Koordinasyon Sekretarya Sorumlusu Sosyal Çalışmacı Fatih KAYAR ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Çocuk Hizmetleri Biriminde İhmal ve İstismarın Öncesi ”