…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
07 Kasım 2019, Perşembe Kütahya, Türkiye

Kütahya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Ekim 2019 Ayı Etkinlikleri


Okul Destek Projesi (ODES) Kapsamında 19 aile ziyareti ve 19 okul ziyaretinde 34 çocukla görüşme yapıldı. 27 Ekim 2019 Pazar günü İlimiz Çamlıca piknik alanında yapılan “Doğa Yürüyüşü Etkinliğine” 11 çocuk, aileleri ve 2 grup sorumlusu ile katılım sağlandı.

Kütahya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi işbirliğiyle 1. Sınıf öğrencilerine “Aile Eğitim Programı” kapsamında yapılan eğitimler devam etmektedir.

Aile Eğitim Programları kapsamında lise ve ortaokullarda öğrenci ve velilere yönelik olarak seminerler verildi. Günümüz dünyasında teknolojilerin ve gıdalardaki çeşitliliklerin gelişmesi fırsatlar kadar tehditleri de beraberinde getirmiştir. Bu sebeple “Medya” ve “Sağlık” alanlarında seminerler düzenlendi. İnsanların en büyük çabası kendini anlatmak ve karşısındaki insanları anlamlandırmaktır. Bu yüzden seminerlerle “İletişimin Önemi” de aktarıldı.

Aile Eğitim Programları kapsamında, Ekim Ayı içerisinde yapılan 27 eğitimle 2012 kişiye ulaşıldı. Türkiye Bağımlılıkla Mücadele kapsamında 3 eğitim yapıldı ve  yapılan eğitimlere 44 kişiye ulaşıldı.

Ekim Ayında 14 şehit yakını/gazi/gazi yakını ziyaret edildi.