…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
07 Şubat 2020, Cuma Kütahya-Türkiye

Kütahya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü 2020 Yılı Ocak Ayı Etkinlikleri


Okul Destek Projesi (ODES) kapsamında 7 aile ziyareti ve 6 okul ziyaretinde 9 çocukla görüşme yapıldı. Okul Destek Projesi (ODES) kapsamında 20 Ocak Pazartesi Günü 23 çocuk ve 4 grup sorumlusu ile “Kütahya Gençlik Merkezi ve Kursların Tanıtımı, “Medya Kullanımı” ve “Değerler” Eğitimleri, Zeka Oyunları Öğrenme ve Oynama Programı” etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklara Kütahya Gençlik Merkezinin faaliyetleri anlatılarak, kendilerine uygun olduğunu düşündükleri kurslara katılımını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte çocuklarımızın hem kendi aralarında hem de grup sorumluları ile keyifli vakit geçirmesi sağlandı. Okul Destek Projesi (ODES) kapsamında 29 Ocak Çarşamba Günü 17 çocuk ve 4 grup sorumlusu ile “100.Yıl Çocuk Kütüphanesinin Tanıtımı, Kütüphane Kayıtlarının Yapılması, Kitap Okuma ve Zekâ Oyunlarını Öğrenme ve Oynama” etkinliği gerçekleştirildi. Çocukların kütüphaneden nasıl faydalanabilecekleri anlatılarak, çocuklarda kütüphanenin öneminin anlaşılmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, çocukların ve ailelerinin de katılımı sağlanarak birlikte kitap okumanın önemi vurgulandı. Etkinliklere ODES projesindeki çocuklar, kardeşleri ve aileleriyle birlikte katıldı.

 

Kütahya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nce 2019 yılı içinde sunulan hizmetlerin değerlendirilmesi amacıyla İl Müdürümüz Ömer TURAN başkanlığında “2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

 

Ocak ayında önleyici faaliyet olarak Aile Eğitim Programları kapsamında yapılan 4 eğitimde 32 kadın, 177 erkek olmak üzere 209 kişiye ulaşıldı.

 

Ocak Ayı içerisinde 15 Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakını ailelerimize ziyaretler gerçekleştirildi.