…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
11 Ekim 2019, Cuma Kütahya, Türkiye

Kütahya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü 2019 Eylül Ayı Faaliyetleri


Okul Destek Projesi (ODES) Kapsamında 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında liseye başlayacak olan öğrencilerimizle Proje Koordinatörü Hüseyin KELEŞ ve Proje Sorumlularıyla 5 Eylül 2019 tarihinde “veda buluşması” gerçekleştirildi. Yeni eğitim-öğretim dönemine girecek olan çocuklarımızla yeni başlangıçları, hedefleri ve amaçları doğrultusunda sohbet edilip, başarılar dilendi. Yeni dönem için ODES projesine dâhil edilecek olan çocukların ailelerine 18 Eylül 2019 tarihinde “tanıtım ve tanışma” toplantısı düzenlendi. 15 çocuğumuzla birlikte “Gaziler Günü” dolayısıyla 15 gazi ve yakını evinde ve iş yerinde ziyaret edildi. 24 Eylül 2019 tarihinde projedeki çocuklarımızın ailelerine yönelik olarak “Mahremiyet Eğitimi” verildi.

 

“Sosyal Çalışma Programı” kapsamındaki üniversite öğrencilerine yönelik 07 Ağustos – 18 Eylül tarihleri arasında düzenlenen “Gençler İçin Yaşam Becerileri” eğitim programı, verilen son eğitimin ardından gerçekleştirilen sertifika töreniyle sona erdi.

 

Aile Eğitim Programları (AEP) kapsamında, Eylül Ayı içerisinde yapılan 11 eğitimle 265 kişiye ulaşıldı. Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) kapsamında 3 eğitim yapıldı ve  yapılan eğitimlerde 19 kişiye ulaşıldı.

 

Kütahya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Eylül ayı içerisinde 18 Şehit Yakını, Gazi/Gazi Yakını ziyaret edildi.