…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
14 Temmuz 2021, Çarşamba Kütahya, Türkiye

Koruyucu Aile Günü Çocuk Şenliği


Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan genelgeyle 30 Haziran'ın "Koruyucu Aile Günü" olarak ilan edilmesi kapsamında, “Koruyucu Aile Günü Çocuk Şenliği” düzenlendi. Valimiz Ali ÇELİK ile eşi Nezihe ÇELİK’in katılımıyla yapılan etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.


Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, Kütahya Valiliği, Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi ile Kütahya Koruyucu Aile Derneği iş birliğinde Koruyucu Aile Günü Çocuk Şenliği düzenlendi. 


Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen şenliğe; Sayın Valimiz Ali ÇELİK ile eşi Nezihe ÇELİK, Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan KANYILMAZ, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekilimiz Fatma UZ, Kütahya Koruyucu Aile Derneği Başkanı Yasemin ÇAVDAR, koruyucu aileler, vatandaşlar ve çocuklar katıldı. 


Kütahya Valiliği Gezici Motivasyon ve Eğitim Tırı'nın konuşlandırıldığı etkinlikte çocuklar hem eğlenip hem öğrenirken, meydandaki animasyon ekiplerinin gösterileriyle de keyif dolu anlar yaşandı.

 

Tavşanlı Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterileri ve Nevada Hicaz Beşlisi grubunun konseriyle devam eden etkinlikte Sayın Valimiz ile protokol üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.