…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
16 Eylül 2024, Pazartesi Kütahya

İl Müdürlüğümüzden Habersiz Denetimler


Hizmet kalitesini artırmak amacıyla, İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlar habersiz denetimlerle mercek altına alındı.
İl Müdürümüz Sayın Ülkü Uslu ve İl Müdür Yardımcılarımız, hafta sonu da dahil olmak üzere birçok kuruma habersiz denetimler gerçekleştirerek kuruluşlardaki hizmetleri yerinde gözlemledi. Denetimler sırasında kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet veren kuruluşlar dikkatle incelenirken, hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik önerilerde ve rehberlikte bulunuldu.

Bu kapsamda, Kütahya SHM, ÇEKOM, ŞÖNİM, Gediz SHM, Simav Huzurevi Ek Hizmet Binası, Simav SHM, Tavşanlı SHM, Kadın Konukevi, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi,  ÇES (Çocuk Evleri Sitesi) ve ÇOKİM Kız ve Erkek Birimleri habersiz denetimlerle incelendi.

Bu denetimler esnasında, hizmet kalitesini etkileyebilecek eksiklikler hızla tespit edilerek gerekli önlemler alındı.

Denetimler sırasında, kuruluşların fiziksel koşulları, hijyen standartları, personel yeterliliği ve hizmet sunumundaki aksaklıklar detaylı şekilde değerlendirildi. İl Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara daha kaliteli hizmet verilmesi ve kuruluşların standartlarının sürekli olarak geliştirilmesi gerektiğine vurgu yaparken, kuruluşlara rehberlik ederek hizmet kalitesini artırma yönünde destek sundu.

İl Müdürlüğümüz habersiz denetimlerle hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmaları, hassas gruplara yönelik verilen hizmetlerin daha etkin ve verimli hale getirilmesine katkı sağlamaya devam edecek.